Vi söker servicechef till Skövde!

Vi söker servicechef till Skövde!

Vi söker nu en servicechef till vår anläggning i Skövde.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker dig som är en tydlig, kommunikativ och karismatisk ledare. Tidigare arbete i chefsposition är en förutsättning. Vi ser gärna sökande med bakgrund från bilbranschen men även annan branschbakgrund kan vara av intresse. Arbetet som bedrivs kan liknas vid en produktionsenhet, men med mycket höga kundkrav och förväntningar och daglig direkt kundkontakt.

Vi söker dig som vill säkerställa en stabil daglig drift men också dig som vill utveckla vårt serviceutbud. Du bör vara lika trygg med att arbeta med människor som i it-system. Vi tror att du som söker drivs av att coacha dina medarbetare till goda resultat.

Om tjänsten
Som servicechef har du budget- och personalansvar för anläggningens servicemarknad (allmänverkstad, skadeverkstad, rekond och reservdelsförsäljning). Servicemarknadsenheten i Skövde består av drygt 30 anställda och omsätter ca 55 Mkr.

Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett arbete i ett lönsamt företag med korta beslutsvägar där du blir en nyckelperson för anläggningens fortsatta utveckling!

Tjänsten är på heltid och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan till oss senast den 26 maj 2017!

Ansökan med CV skickas per mail till anders.hallqvist@toveksbil.se. Märk mailet med ”Ansökan servicechef”. Frågor om tjänsten besvaras av Anders Hallqvist, telefonnummer: 0520-489 212