Övriga tillbehör (Leverantörer)

Utöver våra egna originaltillbehör är vi på Toveks stolt återförsäljare för ett antal välkända varumärken med ett mycket stort utbud av produkter för din bil. Allt för att du alltid skall vara trygg med att du kan komma till oss med allt som för din bil.

Övriga tillbehör (Leverantörer)

Utöver våra egna originaltillbehör är vi på Toveks stolt återförsäljare för ett antal välkända varumärken med ett mycket stort utbud av produkter för din bil. Allt för att du alltid skall vara trygg med att du kan komma till oss med allt som för din bil.

 

Thule


Länk till Thules hemsida

Vi säljer hela Thules sortiment och vet vad som passar till din bil. Thule har snygga och praktiska lastlösningar oavsett hobby. Takboxar, takräcken, cykelhållare, skidhållare och kajakhållare är några av Thules produkter. 

Brodit

Länk till Brodits hemsida

Vi säljer Brodits sortiment av hållare och adaptrar för mobiltelefoner, navigatorer, skärmar m.m. Vill du har en snygg och trafiksäker hållare som dessutom passar perfekt i just din bil är det här du hittar lösningen. 

Calix

Länk till Calixs hemsida

Vi säljer och monterar värmarlösningar från Calix


 

Garmin

Länk till Garmins hemsida

Vi säljer Garmins navigationsprodukter. 

Kama


Länk till Kamas hemsida

Vi säljer och monterar frontbågar från Kama Produkter.

  

Mim Construction


Länk till Mims hemsida

Vi säljer MIMSafe hundburar och hundgaller och hjälper dig att hitta rätt bur till din bil. Vi tycker att det är viktigt att din hund kan transporteras tryggt och säkert i alla lägen. MIMSafe hundbur uppfyller kraven för krocktestade hundburar och många av MIM:s hundgaller är krocktestade och godkända av TÜV.


 

 

Hella


Länk till Hellas hemsida

Vi säljer extraljus, arbetsbelysning och varningsljus från Hella och hjälper dig att hitta rätt extraljus till just din bil.
 


 

Ctek


Länk till Cteks hemsida

Vi säljer Cteks batteriladdare. 

Mobil


Länk till Mobils hemsida

Vi säljer Mobils sortiment av fordonssmörjmedel. 

Defa


Länk till Defas hemsida

Vi säljer och monterar Defas motorvärmare. Med WarmUp Link kan du starta din värmare med hjälp av mobilen! Kom in så berättar vi mer och presenterar olika lösningar för din bil. 

DrägerLänk till Drägers hemsida

Vi säljer och monterar alkolås från Dräger.

  

Mont Blanc

Vi säljer alla Mont Blancs tillbehör. Mont Blanc har ett mycket brett sortiment av takräcken, takboxar, cykelhållare, kajakhållare m.m.
BeSafe


Länk till BeSafes hemsida

Vi säljer BeSafes bilbarnstolar för alla åldrar, bl.a. iZi - serien. Med en BeSafe bilbarnstol åker ditt barn tryggt och säkert. Prata med oss så hjälper vi dig att hitta rätt stol för rätt ålder. 

Pebe


Länk till Pebes hemsida

Vi säljer bland annat klädslar från Pebe.

 

 

System Edström


Länk till System Edströms hemsida

Vi säljer och monterar bilinredningar och förvaringslösningar från System Edström. Prata med oss så hjälper vi dig att hitta rätt inredning till din transportbil. 

Modul-System


Länk till Modul-Systems hemsida

Vi säljer bilinredningar från Modul-System till din Volkswagen Transportbil. Vi har bred erfarenhet och förslag på inredningar oavsett bilmodell.