Verkstad och Service hos Toveks Bil!

Välkommen in till serviceverkstäderna hos oss på Toveks Bil! Vi har rätt utrustning, verktyg, kompetens och utbildning för att ta hand om din VW, Audi, Skoda eller Seat på bästa sätt.

Verkstad och Service hos Toveks Bil!

Välkommen in till serviceverkstäderna hos oss på Toveks Bil! Vi har rätt utrustning, verktyg, kompetens och utbildning för att ta hand om din VW, Audi, Skoda eller Seat på bästa sätt.

Servicerådgivning i världsklass

 

 Patrik, Mikael & Petra, våra servicerådgivare i Trollhättan, hjälper dig!

Våra duktiga servicerådgivare hjälper dig med allt som har med din bil att göra. Vi strävar alltid efter att du skall bli utomordentligt nöjd med ditt verkstadsbesök. Efter ett verkstadsbesök kan du komma att bli uppringd av oss eller TNS / Sifo. Vi är mycket tacksamma om du som kund vill ställa upp och svara på de frågor som ställs av intervjuaren. Allt är för att vi skall kunna bli bättre och ge dig en ännu bättre service vid nästa besök - Hela vägen!

Service - vår specialitéTommy i Trollhättan servar en Audi

Service gör vi dagligen på alla våra verkstäder och alltid enligt tillverkarens anvisningar. Vi skyddar din bil så att vi inte ska repa eller smutsa ned den. Våra servicetekniker har genomgått märkesspecifik utbildning för att vara experter på just din bil. Vi använder alltid originaldelar och vi använder alltid de specialverktyg och utrustningar som är framtagna av respektive bilfabrikant. Vi visar därmed lika stor omsorg om insidan av din bil som utsidan - allt för att din bil skall fortsätta att rulla problemfritt - Hela vägen!

Auktoriserad märkesverkstadSimon, servicerådgivare i Kinna, avslutar en dialogmottagning med en kund

Vi både investerar och lägger mycket tid på att uppdatera oss själva, vår utrustning och våra lokaler så att vi alltid skall vara det bästa och självklara valet för din Volkswagen, Audi, Seat, Skoda eller VW Transportbil. Dessa märken är vi experter på. 

Läs mer om varför du bör välja en auktoriserad verkstad


Felsökning och diagnosRobin i Trollhättan utför diagnos på en VW

Vi kan prata med din bil! Väl inne i verkstaden så kopplar vi in våra instrument och vi får då en snabb och tillförlitlig diagnos som gör reparationen så kostnadseffektiv som det bara är möjligt. För svårare felsökningsfall så har vi välutbildade diagnostekniker på alla våra verkstäder.

En bil idag består av stora mängder elektronik och allt mer mjukvara. Vi får ständiga uppdateringar av mjukvaruversioner från våra fabrikanter och ser till att din bil alltid har de senaste uppdateringarna. Redan vid bokning av din bil kontrollerar vi om det finns någon uppdatering som skall göras - ett kostnadsfritt mervärde som du får hos din märkesverkstad.