Caddy Maxi Skåp

Lastar en kubik mer.

pris: 174.300 kr
byline: exkl. moms

företagsleasing: 1550 kr/mån
byline: Volkswagen leasing 36 mån (exkl moms), 2000 mil / år, 30% särskild leasingavgift, 43% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS (Volkswagen Finans Sverige) basränta (april 2016). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.

Caddy Maxi Skåp

Lastar en kubik mer.

pris:
174.300 kr
företagsleasing:
1550 kr/mån

Caddy Maxi Skåp

1.0 TSI 102 hk


Finns också som All-in från 2.170 kr/mån**

**All-in - Volkswagen Leasing enligt ovan, Volkswagen Service- och underhållsavtal 99 öre milen, Volkswagen Försäkring Caddy 450 kr/mån. Ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar kan påverka månadsbetalningen.Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.

 

Kontakta din Transportbilssäljare så berättar vi mer!


Klicka i bilden för att förstora!


Tycker du att vanliga Caddy är för liten och en Transporter lite för stor? Då passar förmodligen Caddy Maxi skåp perfekt. Genom att Maxi är en halvmeter längre än sin lillebror får du upp till 4.7 m3 lastutrymme genom att addera sätespaketet Flex Plus som finns som tillval. Tillsammans med bakdörrar och den breda skjutdörren på 70 cm är den dessutom enkel att lasta. Vill du utnyttja utrymmet optimalt väljer du dessuom en service- eller arbetsinredning som passar dina behov. Välj bland flera olika EU6-motorer, alla med start-stoppsystem, bromskraftåtervinning och lågfriktionsdäck.

Det är enkelt att gå All-in.


Väljer du All-in får du allt på en faktura med en månatlig betalning som innehåller det viktigaste. Förutom riktigt bra garantier innebär det finansiering med bra villkor och ett service- och underhållsavtal. Dessutom en förmånlig försäkring som är anpassad för dig som har en transportbil i företaget. Bland annat har den en maskinskadeförsäkring som gäller i 8 år eller upp till 15.000 mil och en ersättning med upp till 50.000 kr för stulen eller vandaliserad utrustning i lastutrymmet. Precis som tidigare kan du naturligtvis välja enbart finansiering eller delar av det här erbjudandet.
 

Smarta förarassistans- och infotainmentsystem!


Nya Caddy finns med en rad avancerade förarassistans- och säkerhetssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller, medan andra sfinns som tillval.

Du kan välja varningssystem som registrerar avvikelser från det normala körmönstret och varnar föraren. Den automatiska avståndsregleringen mäter avstånd (upp till 120m) och hastighet i förhållande till framförvarande fordon och anpassar avståndet. Inkluderar även närområdesövervakningen Front Assist med nödbromsfunktion för stadstrafik. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Backkamera (bara tillgängligt i kombination med baklucka). Helljusassistenten kopplar automatiskt om till halvljus när det egna fordonet närmar sig ett annat eller vid möte.

Dimljus med integrerade kurvljus gör att du har bra sikt under besvärliga väderförhållanden. Strålkastaren närmast hörnet lyser upp sidan av vägen vid sväng. Multikollisionsbromsen aktiverar automatisk inbromsning efter en kollision, för att undvika efterföljande sammanstötningar. Parkeringsassistenten kontrollerar styrningen när backen är ilagd och fickparkerar automatiskt. Föraren hanterar bara gas, broms och växling.