Caddy Alltrack - Leasing från 1830kr/mån

Här finns våra erbjudanden på Caddy Alltrack och Caddy skåp!

pris: 205.040 kr
byline: exkl. moms. Frånpris, avser Caddy skåp Alltrack TDI 122 hk EU6 Bluemotion 4M

företagsleasing: 1830 kr/mån
byline: Volkswagen leasing 36 mån (exkl moms), 2000 mil / år, 30% särskild leasingavgift, 43% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS (Volkswagen Finans Sverige) basränta (april 2016). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.

Caddy Alltrack - Leasing från 1830kr/mån

Här finns våra erbjudanden på Caddy Alltrack och Caddy skåp!

pris:
205.040 kr
företagsleasing:
1830 kr/mån

Caddy Skåp Alltrack

TDI122 hk EU6 BlueMotion 4M

Kampanjpris från 205.040 kr

exkl. moms

Leasing fr. 1.830 kr / mån*

Caddy Skåp Alltrack

TDI150 hk EU6 BlueMotion 4M DSG

Kampanjpris från 243.240 kr

exkl. moms

Leasing fr. 2.170 kr / mån*

Caddy Skåp

EU6 TDI 1.6 75 hk Proline

Kampanjpris från 148.000 kr

exkl. moms

Leasing fr. 1.320 kr / mån*
All-in från 1.940 kr/mån**


*Volkswagen leasing 36 mån (exkl moms), 2000 mil / år, 30% särskild leasingavgift, 43% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS (Volkswagen Finans Sverige) basränta (april 2016). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.

**All-in - Volkswagen Leasing enligt ovan, Volkswagen Service- och underhållsavtal 99 öre milen, Volkswagen Försäkring Caddy 450 kr/mån. Ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar kan påverka månadsbetalningen.Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.

 

Kontakta din Transportbilssäljare så berättar vi mer!


Klicka i bilden för att förstora!


Caddy Alltrack

Nu presenterar vi en ny version - Caddy Alltrack. Den har EU6-motorer och Blue Motion med startstoppsystem, bromskraftåtervinning och lågfriktionsdäck. Det sparar bränsle och minskar samtidigt påverkan på miljön. Naturligtvis är 4Motion, Volkswagens eget system för fyrhjulsdrift standard. Det innebär att du tar dig fram i snö, slask och när vägunderlaget inte är det bästa. För att du ska åka riktigt bekvämt och säkert har den dessutom klimatanläggning, farthållare, trötthetsvarnare och hillholder. Från utsidan känner du framför allt igen den tack vare de snygga 17-tums lättmetallfälgarna och den silverlackade takrelingen. Välj mellan TDI 122hk med manuell 6-växlad låda och TDI 150 hk med 6-växlad DSG automatlåda. Båda är enligt EU6-standard med start-stoppsystem, bromskraftåtervinning och lågfriktionsdäck.

Det är enkelt att gå All-in.


Väljer du All-in får du allt på en faktura med en månatlig betalning som innehåller det viktigaste. Förutom riktigt bra garantier innebär det finansiering med bra villkor och ett service- och underhållsavtal. Dessutom en förmånlig försäkring som är anpassad för dig som har en transportbil i företaget. Bland annat har den en maskinskadeförsäkring som gäller i 8 år eller upp till 15.000 mil och en ersättning med upp till 50.000 kr för stulen eller vandaliserad utrustning i lastutrymmet. Precis som tidigare kan du naturligtvis välja enbart finansiering eller delar av det här erbjudandet.
 

Smarta förarassistans- och infotainmentsystem!


Nya Caddy finns med en rad avancerade förarassistans- och säkerhetssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller, medan andra sfinns som tillval.

Du kan välja varningssystem som registrerar avvikelser från det normala körmönstret och varnar föraren. Den automatiska avståndsregleringen mäter avstånd (upp till 120m) och hastighet i förhållande till framförvarande fordon och anpassar avståndet. Inkluderar även närområdesövervakningen Front Assist med nödbromsfunktion för stadstrafik. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Backkamera (bara tillgängligt i kombination med baklucka). Helljusassistenten kopplar automatiskt om till halvljus när det egna fordonet närmar sig ett annat eller vid möte.

Dimljus med integrerade kurvljus gör att du har bra sikt under besvärliga väderförhållanden. Strålkastaren närmast hörnet lyser upp sidan av vägen vid sväng. Multikollisionsbromsen aktiverar automatisk inbromsning efter en kollision, för att undvika efterföljande sammanstötningar. Parkeringsassistenten kontrollerar styrningen när backen är ilagd och fickparkerar automatiskt. Föraren hanterar bara gas, broms och växling.